Felhasználási feltételek

Hirdetése ingyen jelenik meg 3 hónapig. A lejárat előtt 4 nappal email-ban értesítést kap a meghosszabbítási lehetőségről ennek díja br. 8000 Ft /év! Az adatokat bármikor módosíthatja. Hirdetését maximum 3 kategóriába helyezheti el, mivel ingyenes így egyenlőre nincs kiemelési lehetőség.

Üzemeltető ingyenesen bocsátja használatra a www.szallaskereso.com weboldalon található információkat.
Az üzemeltető nem tehető felelőssé a weboldalon fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatások keretében megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. A weboldalon elérhető információk rendszeresen módosulnak. Az üzemeltető fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - helyesbítésére, módosítására, törlésre. Ha a hirdető az előzetes email értesítés ellenére nem módosít.

Felnőtt tartalmú oldal semmilyen körülmények között nem helyezhető el, ebben az esetben a hirdetést töröljük, a webcím pedig kizárásra kerül még akkor is ha megtörtént az éves díj kifizetése, pénzt nem áll módunkban vissza fizetni!

Az üzemeltető bármikor, módosíthatja felfüggesztheti a hirdetést, ha szabályzatba ütközik. Előfordulhat, hogy a weboldalon fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultnak bizonyul - például továbbra is szerepel olyan elfogadóhely az adatbázisban, amely már nem elfogadóhely. Az üzemeltető mindent megtesz, de nem vállal kötelezettséget ezek frissességére.

Ha egy szolgáltatás fiók megnyitását igényli, a vonatkozó regisztrációs űrlap kérdései szerint kérjük, hogy aktuális teljes és pontos adatok megadásával hajtsa végre a regisztrálást. Az üzemeltető a weboldal szolgáltatásainak használata, illetve a regisztráció során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az üzemeltető - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. Az üzemeltető az így tudomására jutott adatokat (jogszabályi vagy törvényi kötelezettség hiányában) nem adja el, nem teszi nyilvánossá vagy harmadik fél számára hozzáférhetővé.

A fiókja jelszavának és a fiók titkosságának megőrzéséért a felhasználó viseli a kizárólagos felelősséget. Kérjük, azonnal értesítse az üzemeltetőt fiókja esetleges illetéktelen személy általi használatáról vagy a biztonságon esett egyéb sérelemről. Az üzemeltető nem felel azért, ha harmadik fél a szerverén tárolt esetleges személyes anyagokhoz hozzáfér, illetve ha harmadik fél a kommunikációs csatornába belépve, vagy a szerver feltörésével a tárolt anyagokat megváltoztatja.

A fiók tulajdonosának engedélye híján nem használhatja fel más személy fiókját. A szolgáltatások használatának feltétele, hogy a szolgáltatásokat semmilyen törvényellenes vagy a jelen feltételek és figyelmeztetések által tiltott célra ne használja. Semmiféle olyan módon nem használhatja a szolgáltatásokat, amely sérülést, működési zavart, túlterhelést vagy károsodást okozhatna a weboldal valamely kiszolgálójában, vagy amely harmadik felet akadályozna a szolgáltatások használatában és élvezetében.

A weboldalon szerepelnek külső oldalakra vonatkozó linkek. A külső linkek nem tartoznak az üzemeltető szerkesztése alá, ezért az üzemeltető nem vállal felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért, vagy ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése a weboldalon nem jelenti automatikusan, hogy az üzemeltető egyetért a külső linkek tartalmával, az azokon szereplő tartalom következtében felelőssége nem keletkezhet. A weboldalon megjelenített hirdetések és ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, azok tartalmáért, valódiságáért az üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli

Hirdetésfeladás: egy webcím egy kategóriában csak egy alkalommal szerepelhet. Függetlenül a hirdetés feladójától.

Üzemeltető fenntartja a jogot hogy a szabályzatot megváltoztassa ha erre szükség van.
A szabályzat elfogadásával igazolom, hogy a feltöltött adatok valóságnak megfelelnek a képek és minden egyéb adat megjelentetési jogával rendelkezem. Hirdető tudomásul veszi és elfogadja, hogy időszakosan hírlevelet kapjon.