+ Kép feltöltése
Vendégeink fényképei

Kozmann Vendégház

0 Értékelés
7332 Magyaregregy, Rákóczi u.61.
Telefon: 72420363    •    Mobil: 309629614
NTAK regisztrációs szám: MA19009055
Jellemzők: felszerelt konyha, internet
Szolgáltatások: billiárd,rex,pingpong,nyársalóhely,grill,tárcsa,tv,wifi
programlehetőségek: Máré-vár, túrázás,hidegvizes strand, bikali Élménybirtok(20km), Pécs-Orfű(30)km, Sikonda(15)km, Magyarhertelend(20km), horgásztó (8km)
Ellátás: Ellátás nélkül
Szobák száma: 3 szoba
Összes férőhely: 5 fő
Legalacsonyabb ár: 20.000,- Ft/4 fő/éj

Vendégházunk a Keleti-Mecsek csodálatos természeti környezetében fekvő 800 fős kis településen található, csendes mellékutcában.

A tornácos parasztház istállóval, pajtával, füves udvarral, gyümölcsfás kerttel az igazi falusi környezet élményét nyújtja az idelátogató számára. A ház három szobája, berendezett konyhája, fürdőszobája öt fő részére ideális,a házhoz nagy füves udvar, gyümölcsös tartozik.A közel 100 éves istálló "házi múzeumként" és sportolási lehetőségként üzemel(pingpong, rex, billiárd, darts), a pajtában és a kertben nyársalóhely, kerti pad, grill, bogrács, tárcsa segíti a szabadban sütni, főzni vágyókat. (Tüzifa biztosított.)

A vendégek kirándulhatnak a környék nevezetes helyeihez: a Máré-várhoz, a Pásztor forráshoz, a Cigányhegyi-kilátóhoz, a Zengőn található kilátóhoz, megnézhetik az üveghuta romjait Pusztabányán. Ismerkedhetnek a sváb építészettel Kisújbányán és Óbányán, megcsodálhatják Püspökszentlászlói Arborétumot és kegytemplomot. Horgászni vágyók részére Szászváron, 8 km-re található horgásztó.

A bátrabbak számára ajánlott program a helyi hidegvízes strandfürdő,de 30 km-en belüli célpont lehet Sikonda, Gunaras, Magyarherteled, Orfű,Pécs. Az országos hírű bikali Reneszánsz Élménybirtok távolsága 20 km. A Máré-várban időszakosanközépkori harci bemutatókat tartanak, de állandó kiállítása is van a várnak.  Bejáratát egy hatalmas háromfejű sárkány őrzi, mely hamar a gyerekek kedvencévé vált.

Az Egregyi Sokadalomban, melyet havonta rendeznek, kézműves termékek, bográcsos ételek és kultúrális élmények várják Önöket.

 

                                          

 

GPS koordináták: 46.253701, 18.312071

Üzenj a hirdetőnek!

Erre az e-mail címre kapod majd
a választ a hirdetőtől!


Nem megfelelő hirdetést találtál? Kérjük jelentsd!