+ Kép feltöltése
Vendégeink fényképei

Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház

0 Értékelés
4171 Sárrétudvari, Damjanich u. 6
Telefon: +36 54 474029    •    Mobil: +36 30 279-4538
Jellemzők: akadálymentesített, családbarát, internet, lovaglási lehetőség, wellness, állatbarát, jacuzzi, masszázs, szauna
Szolgáltatások: akadálymentes környezet, gyermekbarátszállás, gyermekfelügyelet, játszótér, kert, kisállat hozható, rendezvényszervezés, ingyenes parkolás Internet/WI-FI
programlehetőségek: : lovaglás, horgászat, vadászat, étterem, élményfürdő, gyógyfürdő.
Ellátás: svédasztalos reggeli, menüválasztásos ebéd és vacsora, bográcsozási, grillezési lehetőség
Legalacsonyabb ár: 3.000,- Ft/fő/éj

A szállás egyedisége a hamisítatlan falusi környezet, mely kiváló lehetőséget nyújt a mindennapi stressz levezetésére, családi- illetve baráti kapcsolatok elmélyítésére, csapatépítő programok lebonyolítására.

Az aktív pihenésre vágyó vendégeknek a Lovarda remek alkalmat kínál az év bármely szakában. Legyen az tapasztalt lovas, vagy épp olyan, aki most szeretné azt a csodálatos élményt megtapasztalni, hogy milyen kapcsolat alakulhat ki ló és lovasa között.

Néhány sportot tanulás nélkül is lehet űzni, a lovaglás nem nélkülözheti a képzést, mivel a lovasnak új test- és egyensúlyi helyzettel, új mozgásformákkal és egy másik élőlénnyel kell megismerkednie. A Sárréti Pegazus Lovardában szakképzett oktatóktól sajátíthatják el ezt a tudást.

Igényes körülmények között várják kedves lovastársaikat, a lovagolni vágyókat, és a lóbolondokat! Lovarda színes palettán kínálja szolgáltatásait: bértartás, lovasoktatás, lovastábor, lovastúrák, rendezvények. A Vendégház pedig kellemes pihenést nyújt az ide látogatóknak!

Azt szeretnénk, hogy a vidéki turizmust kedvelők megtapasztalják a természetközeli életforma semmivel össze nem hasonlítható élményét

Vendégház

"Kinek a szívét ne melengetné meg, ha madárdalra, kakaskukorékolásra ébredhet?"

Vendégeink nem csak a fenti idézetben leírtakat élhetik át. A madárcsiripelésen felül egy teljesen streszmentes zónába kerülnek. Mai rohanó világban szüksége van az embernek arra, hogy nyugodt természetes légkörben kikapcsolódjon.

Várjuk azokat a családokat, akik szeretnék, ha gyermekeik felfedeznék, hogy az igazi tej nem dobozból kerül az asztalra, megtudhatnák hogyan lesz a tojás, és hogyan születik a kisbárány, kiscsikó.

A vendégház kialakításán törekedtünk a hagyományok és a modern kor igényeinek ötvözésére. A belső elrendezését tekintve a földszinten és az emeleten is két-két szoba található. Mindegyik szobában 2 ágy van és mellé igény szerint 2 pótágyat tudunk elhelyezni. Minden szoba saját tusolóval és wc-vel rendelkezik. Ideális gyerekes családok számára.

Ételeinkben ötvözzük a hagyományos falusi íz világot a nagyszüleinktől megszokott ízekkel. Mindezt becsomagoltuk baráti-családias hangulattal, mellyel fogadjuk a vendégeket és végig is kíséri az ottlétüket.

Szeretettel várunk mindenkit, akik rohanó világunkban még fogékonyak a természet adta szépségekre, akiket vonz a Hortobágy szépsége, vagy csak nyugalomra, pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágynak.

Lovarda

Célunk a lovaglás, mint szabadidős sporttevékenység népszerűsítése és környezetünk élővilágának megismertetése. Lovasaink oktatása során komplex oktatást nyújtunk, mely magában foglalja a ló megismerésétől és ápolásától kezdve, a terepen való lovaglásig az összes részletet.

Lehetőséget kínálunk a hobbilovaglás és a tereplovaglás elsajátítására. Ugyanakkor fő szempontunk, hogy a hozzánk betérőnek, pozitív élményekben, az oktatás során is kikapcsolódásban legyen része.

A fedett lovarda egy 22 m * 45 m belterületű, homokos talajú épület, amely rossz idő esetén is lehetővé teszi a lovakkal való foglalkozást. Szeretnénk kielégíteni mindazok igényét, akik kikapcsolódásként szeretnének pár órát eltölteni a szabadban aktív pihenéssel, valamint azok igényeit is, akik rendszeres lovagló edzéseken szeretnének részt venni és a későbbiekben akár versenyszintig kívánnak fejlődni.

Családias légkörű lovardánkba várjuk azokat, akik képzett, nyugodt lovakon, szakszerű oktatás mellett szeretnének tanulni, vagy gyönyörű terepen lovagolni, akik a lovat a természet részeként képzeli el.

További részleteket és árakat weboldalunkon talál

Üzenj a hirdetőnek!

Erre az e-mail címre kapod majd
a választ a hirdetőtől!


Nem megfelelő hirdetést találtál? Kérjük jelentsd!